Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (1)

Харків, Харківська область

● Відчинено

3.4 18

Контакти

Фото

Опис

Відгуки

Показати на карті

Інформація про Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення

Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення - це сучасний заклад охорони здоров'я в самому серці Харкова, який пропонує максимально високий рівень медичної допомоги у галузі нейрохірургії.

У нашому відділенні працює висококваліфікований персонал, що сформовано на основі міжнародних стандартів. Ми пропонуємо найкращі та найефективніші методи лікування нейрохірургічних захворювань, що гарантуємо завдяки сучасній апаратурі та високому рівню професійної експертизи.

Ми надаємо широкий спектр послуг: від діагностики до хірургічного лікування. Співпраця з провідними санаторіями, медичними центрами та клініками дозволяє нам розширити можливості лікування наших пацієнтів і надавати їм необхідну допомогу на максимально високому рівні.

Наше нейрохірургічне відділення розташоване за адресою: Харків, вулиця Літературна, 4. Ми знаходимося у зручному місці з легким доступом до транспорту. У нашому відділенні вам забезпечено якісну медичну допомогу в гармонії з чудовим сервісом та найвищою культурою обслуговування.

Нехай ваше здоров'я буде в надійних руках наших професіоналів. Зверніться до нас в Харківську обласну клінічну лікарню, Нейрохірургічне відділення та отримайте найкращу медичну допомогу.

Фото Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення

  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (3)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (4)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (5)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (6)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (7)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (8)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (9)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (10)
  • Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (11)

Харківська область, Харків, вулиця Літературна, 4

+380 57 705 0180

Телефонувати

Відгуки про Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення

VODJEPS:

4

"Добре"

майже 2 роки тому

Елена Мороз:

1

"Мене звуть Олена Мороз. Мій чоловік Мороз Валерій надійшов до Обласної лікарні з діагнозом Інсульт хіміческій.Его пролічілі в відділенні неврології йому стало легче.Потом його перевели в Нейрохірургічне відділення номер 2.Врач Бабалян Ю.А. наполіг щоб зробити операцію .Ему зробили 2 операції прибирали тромб, після чого йому стало погано, і зробили 3операцію набряк головного мозга.После цього він впав у кому.Месяц він був в комі, в реанімації на 9поверх. Потім перевів в палату, ми були там цілий місяць. Робили томограф питаю результат Все хорошо.Діагностіка результат Все хорошо.Пріходілі тріоскапісти санували Все добре. В результаті вигнав нас з лікарні, сказав що ми довго лежім.По місця жітельства.Но Бабалян мені нічого не сказав що у мого чоловіка, Запалення легенів, і пішов набряк лёгкіх.Бабалян посилається ще на возраст.Моему чоловікові було 59років. Коротше ріжуть їх як м'ясо, по 4-5 операцій в день.Я насматрелась і після операції хто лежав в піл не кому легше не стало.Кто лежав так вдома лежіт.Кто немогу ходити так і не ходіт.Віктор лежав йому 58 років було Пішов з життя 9 жовтня 2020года.после реонімаціі і операцій. Мій чоловік Мороз Валерій пішов з життя 10октября 2020года..Хочю сказати гроші тягнуть тисячами, Уникайте цю лікарню 10 й дорогою. Якщо хочете Жити ....."

майже 3 роки тому

Marat Ruzin:

5

"Сучасне обладнання, грамотні привітні лікарі ..."

майже 3 роки тому

Виктория:

1

"Не звертайтесь в цю лікарню ніколи, вони там людей не лікують а колінчастих, за це літо поки лікували мого батька, всіх виписували талько перед ногами, в тому числі і мого отца.Сасібо лікаря нейрохірургічного відділення ном.2.Больніе довіряють вам а ви все ставитеся до них як до неживих сушествам.Не умеіте працювати поступіться місцем тим лікарям, які лікарі від бога.Не колечте людей які вам довіряють."

майже 3 роки тому

Alena Sk:

1

"Моя бабуся потрапила в неврологічне відділення №2 з діагнозом "ішемічний інсульт" до лікаря Круглякова Вікторія Юріївна, запам'ятайте це ім'я і обходьте 10-й дорогою. Врачішеміческій інсульт просто Жах: холатное ставлення до пацієнтів, що ні запитай у неї відповідь слід, ніби тебе послали на .... Нашу бабусю перевели з реанімації, лікар "нібито" робить обхід: не питаючи яке ваше тиск, а приписувати крапельниці і таблетки для зниження тиску. На наступний день 120/80 тиск, ми знову пішім від тиску. Після реалізації на наступний день бабуся починає рвати, лікар каже "пийте карсил". На наступний день стан ще гірше, кажу доктору, доктор: "карсил п'єте, пийте" і демонстративно відвернулася і пішла. Через день ми потрапляє в реанімацію в результаті "БАБУСІ НІ". Мої побажання лікаря Круглякова В. Ю: "Я бажаю вам що б вашому шляху траплялися такі люди тва ... Рі ка ві". Люди які потрапили до цього лікаря "Біжіть ...""

майже 3 роки тому

Схожі заклади:

  • ГОРОДСКАЯ ПОЛИКЛИНИКА №26, ФИЛИАЛ

    Харківська область, Харків, Класичний провулок, 8

  • Харківський міжобласний спеціалізований медико-генетичний центр рідкісних (орфанних) захворювань (ХСМГЦ)

    Харківська область, Харків, проспект Незалежності, 13

  • ПУМБ

    Харківська область, Дергачівський район, Харків, Провулок Юрія Гагаріна, 43

  • Банкомат ПУМБ

    Харківська область, Харків, проспект Науки, 47

  • ВЕТЛИДЕР филиал Алексеевка. метро Победа. Ветеринарная клиника Харьков

    Харківська область, Харків, проспект Перемоги, 58

  • Центр БАЛАНС | Лечение анорексии, булимии, переедания

    Харківська область, Харків, вулиця Гвардійців-Широнінців, 101

  • Лечение наркомании

    Харківська область, Харків, проспект Тракторобудівників, 128

  • Флеболог - Харьков, МЦ "Снежана"

    Харківська область, Харків, вулиця Тобольська, 45

  • Медицинский центр Бригид

    Харківська область, Харків, вулиця Пушкінська, 82

  • Медицинский центр Health (Хелс) в Харькове. Травмпункт

    Харківська область, Харків, вулиця Василя Стуса, 1

Клініко-Діагностичний Центр у Харкові Клініко-Діагностичний Центр у Харкові Больница у Харкові Лікарня у Харкові Больница у Харкові Лікарня у Харкові Видалення Аневризм у Харкові Видалення Гематом Мозку у Харкові Видалення Пухлин Мозку у Харкові Видалення Пухлин Хребта у Харкові Діагностика Мозку у Харкові Дитяча Нейрохірургія у Харкові Лікування Інсультів у Харкові Лікування Аневризм у Харкові Лікування Гідроцефалії у Харкові Лікування Гідроцефалії Хірургічним Шляхом у Харкові Лікування Епілепсії Хірургічним Шляхом у Харкові Лікування Мозку у Харкові Лікування Неврологічних Розладів у Харкові Лікування Пухлин Мозку у Харкові Лікування Пухлин Хребта у Харкові Лікування Спинного Мозку у Харкові Лікування Судинних Аномалій Мозку у Харкові Лікування Травм Мозку у Харкові Лікування Черепно-Мозкових Травм у Харкові Нейрохірургічні Консультації у Харкові Нейрохірургічні Операції у Харкові Нейрохірургічні Послуги у Харкові Нейрохірургічне Відділення у Харкові Нейрохірургічне Лікування у Харкові Нейрохірургічне Лікування Епілепсії у Харкові Нейрохірургічне Лікування Пухлин у Харкові Нейрохірургічне Обстеження у Харкові Нейрохірургія Лікарня у Харкові Нейрохірургія Обстеження у Харкові Нейрохірургія Спинного Мозку у Харкові Оперативне Лікування Мозку у Харкові Операції На Мозку у Харкові Операції На Спинному Мозку у Харкові Операції На Хребті у Харкові Спеціалізоване Лікування Мозку у Харкові Хірургічне Втручання Мозку у Харкові Хірургія Головного Мозку у Харкові Хірургія Спинного Мозку у Харкові Видалення Аневризм у Харкові Видалення Гематом Мозку у Харкові Видалення Пухлин Мозку у Харкові Видалення Пухлин Хребта у Харкові Діагностика Мозку у Харкові Дитяча Нейрохірургія у Харкові Лікування Інсультів у Харкові Лікування Аневризм у Харкові Лікування Гідроцефалії у Харкові Лікування Гідроцефалії Хірургічним Шляхом у Харкові Лікування Епілепсії Хірургічним Шляхом у Харкові Лікування Мозку у Харкові Лікування Неврологічних Розладів у Харкові Лікування Пухлин Мозку у Харкові Лікування Пухлин Хребта у Харкові Лікування Спинного Мозку у Харкові Лікування Судинних Аномалій Мозку у Харкові Лікування Травм Мозку у Харкові Лікування Черепно-Мозкових Травм у Харкові Нейрохірургічні Консультації у Харкові Нейрохірургічні Операції у Харкові Нейрохірургічні Послуги у Харкові Нейрохірургічне Відділення у Харкові Нейрохірургічне Лікування у Харкові Нейрохірургічне Лікування Епілепсії у Харкові Нейрохірургічне Лікування Пухлин у Харкові Нейрохірургічне Обстеження у Харкові Нейрохірургія Лікарня у Харкові Нейрохірургія Обстеження у Харкові Нейрохірургія Спинного Мозку у Харкові Оперативне Лікування Мозку у Харкові Операції На Мозку у Харкові Операції На Спинному Мозку у Харкові Операції На Хребті у Харкові Спеціалізоване Лікування Мозку у Харкові Хірургічне Втручання Мозку у Харкові Хірургія Головного Мозку у Харкові Хірургія Спинного Мозку у Харкові

Показати більше

Довідник закладів та послуг у Харкові

⭐ бізнес-довідка 🔍 пошук послуг ☎ контактна інформація 🕒 розклад роботи ✍️відгуки 🌍 карта міста 📷 фото

Харківська обласна клінічна лікарня, Нейрохірургічне відділення, Харків, вулиця Літературна, 4 ᐈ контакти, відгуки, адреса, карта, телефон, фото - Guide.in.ua (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5462

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.